Mikko Kivenne Sari Sarkomaan eduskunta-avustajaksi

Blogi // Tiedotteet

Tiedote 27.1.

Julkaisuvapaa heti

Kokoomuksen kansanedustaja Sari Sarkomaan uutena eduskunta-avustajana aloitti tiistaina 26.1.2021 Mikko Kivenne. Edellinen avustaja Sina Nordman jatkoi uusiin tehtäviin yrittäjänä. Uusi avustaja Kivenne on politiikan ja viestinnän maisteriopiskelija Helsingin yliopistosta. Hän siirtyy avustajan tehtävään työskenneltyään useamman vuoden rakennusalan henkilöstöpalvelun johtotehtävissä. Kivenne on ollut aktiivinen myös Kokoomusopiskelijoiden opiskelijaliitto Tuhatkunnan toiminnassa. Tällä hetkellä hän toimii liiton Helsingin paikallisyhdistyksen Kansallisten ylioppilaiden hallituksen jäsenenä ja poliittisten sisältöjen vastaavana.

”Odotan
innolla uusia työtehtäviäni kansanedustaja Sarkomaan kanssa. Avustajan tehtävä
tarjoaa ainutlaatuisen politiikan korkeakoulun ja näköalapaikan poliittisen
päätöksentekoon. Toivon, että avustajana voin hyödyntää aiemmissa
työtehtävissäni sekä opinnoissani saatua osaamista ja antaa oman panokseni
edustaja Sarkomaan ja kokoomuksen eduskuntaryhmän työskentelylle.”

Lisätietoja:

Mikko
Kivenne

mikko.kivenne@eduskunta.fi

+358 505187414

Ota kantaa