Influenssarokotukset kouluihin

Blogi

Influenssarokotukset kouluihin

(JULKAISTU Helsingin Sanomien mielipidepalstalla 1.10.2020)

HELSINGIN SANOMAT kertoi (29.9.) Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) korostavan influenssarokotteen tärkeyttä koronaviruspandemian keskellä. Rokotteiden jako terveydenhuollon toimijoille on jo aloitettu.

Nyt jos koskaan olisikin aika viedä influenssarokotukset Helsingin kouluihin. 1980-luvun koululaisena muistan kouluterveydenhoitajan jakaneen kaikille poliorokotteen sokeripalassa. Miksei nyt jaettaisi influenssarokotusta?

Koululaisten rokottamiseen koulut olisivat myös turvallisempia paikkoja kuin erilliset rokotuspisteet.

Laura Rissanen

Helsinki

The post Influenssarokotukset kouluihin appeared first on Laura Rissanen | Kokoomus Helsinki.

Ota kantaa