Kupliva Malja Ihanalle Kesälle 27.6. 2019 klo 18

Tapahtumat

TÄMÄ ON AVOIN KUTSU IHAN KAIKILLE, MITÄÄN MUUTA RAJAA EI TARVITSE NOUDATTAA KUIN IKÄRAJAA!
Tule siis kanssamme, kohotetaan yhdessä Kupliva Malja Ihanalle Kesälle!

Tervetuloa nauttimaan omakustanteisesti Kupliva Malja Ihanalle Kesälle torstaina, 27.6.2019 klo 18.00 alkaen, paikka on ”Mummotunneli” ja tunnelin pää löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 46, Helsinki, https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/mummotunneli.
Toivottavasti sää on kaunis, niin että voimme tavata terassilla sisäpihalla. Ota ystäviäsikin mukaan! Jos sinulla on S-etukortti, ota sekin mukaan, koska sillä saa alennuksia ravintolan listalta, https://www.raflaamo.fi/fi/uutiset/uutinen/asiakasomistajan-omat-viinit-ja-samppanja/012640759_25710

Nostamme maljan kesälle – ja kesälomalle – tutustumme toisiimme, juttelemme mukavia ja suunnittelemme syksyn aktiviteetteja! Jotta osaamme ilmoittaa mummotunnelin ravintolaan tulijoiden määrän, ilmoittaisitko tulostasi klikkaamalla tapahtumaan mukaan FB sivullamme löytyvästä tapahtuma linkistä viimeistään perjantaina 21.6. Voit myös ilmoittautua Arkadian Kokoomusnaiset ry:n sihteerille sähköpostitse leila.salonen123@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 749 8706.

Jos meitä on iso porukka, ravintola on luvannut järjestää musiikkiakin meille jo ennen iltayhdeksää, jolloin DJ normaalisti aloittaa. Voit tulla paikalle myös ex tempore, ellet ehdi ilmoittautua.
Illan viihteestä vastaa myös JOKU PAIKALLINEN BÄNDI https://www.raflaamo.fi/fi/tarjoukset/tarjous/joku-paikallinen-bandi/025022555_624946

Tilaisuuden järjestäjä: Arkadian Kokoomusnaiset ry