Vielä kerran

Blogi

Suhtaudun kaikkeen, mitä teen, tunnollisesti ja intohimolla. Me poliitikot saamme todella paljon arvostelua osaksemme. Paljolti syystäkin. Suomalainen kulttuuri on sillä tavalla kova, ettei kiitosta usein muisteta sanoa, mutta virheitä tai toisenlaisia ratkaisuja tarkastellaan raastavastikin. Olen kipuillut asian kanssa ja perheeni on joutunut mukanaelämään kaikessa. Suoraan sanottuna minulle tuli uskonpuute työtäni kohtaan. 

Kun kerroin julkisesti, etten todellakaan tiedä, olenko enää vaaleissa ehdolla, sain niin valtavan määrän positiivista palautetta, että jouduin punnitsemaan ajatuksiani uudestaan. Tuntui hyvältä saada tietää, että äänestäjäni ovat seuranneet tekemääni työtä tarkkaan. Kansanedustajuushan on asiakaspalvelutyötä, jota ei tehdä yksin – vaan yhdessä.

Olen pohtinut paljon myös vaalirahoituksen keräämistä ja vaalikampanjointia – niistä on tullut melkoista kilpavarustelua. Olenkin ilokseni saanut äänestäjiltäni kannustusta lähteä vaaleihin ekologisesti ”nollabudjetilla”. En siis etsi sponsoreita, vaan innostusta, ideoita ja tsemppihenkeä. 

Näillä miettein päätin vielä kerran lähteä mukaan eduskuntavaaleihin. Olet lämpimästi tervetullut tiimiini!

#äiti #kansainvälinen #yhdenvertainen #avoin #liberaali #reilu #helsinkiläinen #jaana19

Ota kantaa