Tulkaa kaikki – Uusi Töölö, ehdolla seurakuntavaaleissa

Blogi

Olen ehdolla syksyn seurakuntavaaleissa Töölön seurakunnassa. Töölön ja Meilahden seurakunnat yhdistyvät vuoden vaihteessa, joten siksi puhutaan ”Uudesta Töölöstä”. Minulla on takana kausi Töölön seurakuntaneuvossa ja yhteisessä kirkkovaltuustossa. Aiemmin olen ollut Kallion seurakuntaneuvostossa ja Kallion edustaja yhteisessä kirkkovaltuustossa.  Olen mukana Tulkaa kaikki -listalla, koska uskon, ettei kirkko ole vielä valmis.  Helsingissä jäsenmäärät laskevat ja samaan aikaan aktiiviset seurakunnan jäsenet vanhenevat. Kirkon pitää mennä enemmän sinne, missä ihmiset ovat ja myös tuoda oma toimintansa tähän päivään. Vain siten kirkolla on myös tulevaisuus. Jaan Tulkaa kaikki liikkeen tavoitteet kirkon uudistamiseksi: www.tulkaakaikki.net

Lisää ajatuksistani voit lukea vaalikoneesta, jossa ehdokasesittelyni löytyy tästä linkistä.

The post Tulkaa kaikki – Uusi Töölö, ehdolla seurakuntavaaleissa appeared first on Laura Rissanen | Kokoomus Helsinki.

Ota kantaa