Helsingin kuntapolitiikan viikko 42/2018

Blogi

Kuluneen viikon kohokohta oli pormestarin talousarvioehdotuksen esittely. Tuleva viikko on rauhallisempi. Kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto sekä useimmat lautakunnat pitävät väliviikkoa. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta myöntää harrastus/liikkuminen -avustuksia ja antaa lausunnon Malminkartanon nuorisotalon uudisrakennuksen hankesuunnitelmasta.

 

Tiistai 16.10.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

 

Keskiviikko 17.10.

Työterveysliikelaitoksen johtokunta

 

Torstai 18.10.

Kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan nuorisojaosto

Sosiaali- ja terveyslautakunnan sosiaali- ja terveysjaosto

Palvelukeskusliikelaitoksen johtokunta

 

 

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta myöntää harrastus/liikkuminen -avustuksia 830 000 euron edestä. Isoin summa 586 000 euroa myönnetään Luonto-liiton Uudenmaan piiri ry:lle, jonka on määrä toteuttaa 3 vuoden aikana luontosovellus kännykkään.

 

Lautakunta antaa myös lausunnon Malminkartanon nuorisotalon uudisrakennuksen hankesuunnitelmasta. Malminkartanon nuorisotalo on toiminut aiemmin osoitteessa Piianpolku 3 sijainneessa rakennuksessa, joka on suljettu 2016 kosteusvaurioiden vuoksi ja päätetty purkaa rakennuksen heikon kunnon vuoksi.

 

Erinomaista syyslomaa oppilaille ja opettajille!

Ota kantaa