Helsingin kuntapolitiikan viikko 18/2018

Blogi

Kaupunginhallitus, kaupunginvaltuusto ja useimmat muutkin toimielimet viettävät vappuvapaata. Jotain mielenkiintoistakin löytyy: liikenneliikelaitoksen johtokunta käsittelee kaupunkipyöräpalvelun kauden pidentämistä yhdellä kuukaudella siten, että palvelu on käytettävissä vuosittain 3.4. ja 31.10. välisenä aikana.

Tässä linkit viikon esityslistoihin:

Torstai 3.5.

Kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten asioiden jaosto

Liikenneliikelaitoksen (HKL) johtokunta

Sosiaali- ja terveyslautakunnan sosiaali- ja terveysjaosto

 

Ensi viikolla kokoustetaan taas normaaliin tahtiin. Ja tälläkin viikolla tapahtuu: tervetuloa opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen ja minun yhteiseen tilaisuuteen, jonka teemana on Miten Helsinki ja helsinkiläiset kansainvälistyvät? Paikkana Cafe Köket (Aleksanterinkatu 28), ajankohta torstai 3.5. klo 17. Tapaamisiin!

 

Aurinkoista vappua!

Ota kantaa