Helsingin kuntapolitiikan viikko 42/2017

Blogi

Helsingin kuntapolitiikassa vietetään alkavalla viikolla hiljaiseloa, sillä kaikki viikolle suunnitellut lautakuntien ja muiden toimielimien kokoukset on peruutettu koulujen syyslomien vuoksi. Samalla vedetään henkeä ensi viikolla alkavia budjettineuvotteluja varten. Budjetin ympärillä istutaan silloin pitkiä iltoja ja viikonloppuja.

Toki Helsingissä tapahtuu paljon tälläkin viikolla. Itse teen päiväkotivierailun ja tutustun taiteen perusopetukseen. Koululaisille on järjestetty tekemistä esim. leikkipuistoissa, Töölön kisahallissa ja Itäkeskuksen uimahallissa. Tiistai-iltana vietetään Asunnottomien yötä Dallapenpuistossa klo 17-22.

Mikäli kaipaat tälläkin viikolla kunnallispoliittisia kuulumisia, tutustu vaikkapa Pasilaa koskeviin suunnitelmiin, jotka on koottu kattavasti tähän linkkiin: http://www.uuttahelsinkia.fi/fi/pasila

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ota kantaa