Rintojesi terveydeksi -päivä 15.10. 2017

Blogi


Sunnuntaina 15.10.2017 vietetään ympäri Eurooppaa Rintojesi terveydeksi -päivää. Suomessa Tunne rintasi ry ja Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry järjestävät kaikille avoimen luentotilaisuuden Helsingin Jätkäsaaressa klo 12-14.
Aktiivinen liikunta ja terveellinen ruokavalio edesauttavat rintojen terveyttä. Tieto siitä, miten pitäisi syödä ja liikkua on kaikkien saatavilla. Tiedon muuttaminen hyviksi elämäntavoiksi ei ole aina helppoa. Uusien tapojen luominen on taito, jonka voi oppia. Suostuttelumuotoilun asiantuntija Riitta Mettomäki (Frankly Behavior design) luennoi aiheenaan Terveellisen elämän työkalut – hyvin suunniteltu elämäntapamuutos. Riitta on työskennellyt pitkään terveyden ja hyvinvoinnin palveluiden kehittämisen parissa ja tutkinut hyvien tapojen luomisen vaikutusta terveyteen ja hyvinvointiin.
Tilaisuus pidetään Jätkäsaaressa osoitteessa Saukonpaadenranta 2 (syöpäsairaala Docrateen talo) klo 12-14. Tilaisuuden avaa kansanedustaja, Tunne rintasi ry:n hallituksen puheenjohtaja Sari Sarkomaa. Tilaisuuden juontaa Rintasyöpäyhdistyksen puheenjohtaja Anu Niemi.
Kahvi- ja hedelmätarjoilu. Tapahtuman aikana voi liittyä Tunne rintasi ry:n tai Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n jäseneksi ja saat liittymislahjaksi tyylikkään seinäkalenterin vuodelle 2018.
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/671828076356760/?fref=ts
Rintojesi terveydeksi –päivä eli Breast Health Day on Europa Donna The European Breast Cancer Coalitionin jokavuotinen kampanja, jonka tavoitteena on kannustaa naisia tekemään hyviä, rintojen terveyttä tukevia elämäntapavalintoja sekä lisätä tietoisuutta rintasyövän varhaisen havaitsemisen tärkeydestä. Suomessa kampanjan järjestävät yhteistössä Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry ja Tunne rintasi ry.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Anu Niemi, Rintasyöpäyhdistys p. 040 5195210

Toiminnanjohtaja Sonja Raunio, Tunne rintasi ry, p. 045 8789 280
europadonna.fi
tunnerintasi.fi
breasthealthday.org

Ota kantaa