Kokoomusnaisten tavoiteohjelma-workshop

Uutiset

Kokoomuksen Naisten Helsingin piiri ja Uudenmaan Kokoomusnaiset järjestävät yhteisen Kokoomusnaisten tavoiteohjelman workshopin 20.9.2017 kello 17 alkaen eduskunnassa. Tilaisuudessa puhumassa Kokoomusnaisten puheenjohtaja ja kansanedustaja Sofia Vikman ja Kokoomusnaisten pääsihteeri Jutta Wirén.

Uudet perhevapaat, parempaa ja edullisempaa varhaiskasvatusta, lisää turvakotipaikkoja lähisuhdeväkivallan uhreille. Kokoomusnaisten tavoitteet ovat edenneet valtakunnanpolitiikassa suurin harppauksin. Nyt on aika rakentaa tavoitteemme myös tuleville vuosille.

Kokoomusnaisten uusi tavoiteohjelma hyväksytään marraskuun edustajakokouksessa. Ohjelmassa valamme pohjan kaikelle lähitulevaisuuden vaikuttamistyöllemme.

Mihin sinä haluaisit muutoksen Suomessa, Euroopassa tai maailmassa? Mitä haluaisit tehtävän mahdollisuuksien tasa-arvon eteen? Kokoomusnaiset haluaa osallistaa kaikki jäsenet mukaan politiikantekoon. Tule siis paikan päälle mukaan vaikuttamaan. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan eduskunnan turvallisuussääntöjen mukaan. Ilmoittautumiset järjestösihteeri Niina Puikkoselle 18.9.2017 mennessä niina.puikkonen@kokoomusnaiset.fi.