Sanni Grahn-Laasonen jatkakoon tehtävässään puoluejohdossa!

Tiedotteet

Kokoomuksen Naisten Helsingin piiri toivoo opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen asettuvan ehdolle Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi ja tulevan uudelleenvalituksi.

Grahn-Laasonen on ollut erinomainen varapuheenjohtaja – tuttu näky kentällä ja vahva toimija pääministeri Sipilän hallituksessa. Kun on kaivattu kovien päätösten tekijää, mutta myös oman hallinnonalan puolustajaa, Grahn-Laasoseen on voinut luottaa.
Pia Hytönen, Kokoomuksen Naisten Helsingin piirin pj.

Kokoomuksen Naisten Helsingin piiri kokoontui kevätkokoukseensa 26.4. Piirikokouksen yksimielinen näkemys oli, että Kokoomuksen johtoon tarvitaan toimijoita, jotka pitävät tärkeänä ja esillä naisten ja miesten välisen tasa-arvon toteutumista muulloinkin kuin juhlapuheissa.

”Sanni Grahn-Laasonen on jo pitkään pitänyt sukupuolten välistä tasa-arvoa agendalla. Hänelle on sydämen asia, että naisilla ja miehillä, tytöillä ja pojilla on tässä yhteiskunnassa yhtäläiset mahdollisuudet. Sitä arvostamme kovasti”, sanoo puheenjohtaja Hytönen.

”Nyt odotamme, että Sanni Grahn-Laasonen ilmoittaa, onko käytettävissä puolueen varapuheenjohtajaksi tulevalle kaksivuotiskaudelle”, ilmoittaa Hytönen ja jatkaa: ”Ja sitten käärimme hihat edistyksellisen naisen valinnan puolesta!”