Varakansanedustaja (kok) ja kaupunginvaltuutettu Helsingistä

Blogi
 
Tervetuloa kotisivuilleni! Olen varakansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingistä ja kaupunginhallituksen jäsen. Olen myös Uudenmaanliiton maakuntavaltuutettu ja hyötykasvien viljelystä innostunut vapaa-ajan kirkkonummelainen.
 
Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri sosiaalipolitiikasta ja kansantaloustieteestä. Olen työskennellyt sosiaalipoliittisena asiantuntijana ja taloushallinnossa valmistelemassa valtion budjettia. Saatuani lapsen pitkän yrityksen jälkeen perustin nettikaupan, aloin vuokrata asuntoja ja kirjoitin esikoisromaanini Vauvaa vailla, joka kertoo lapsettomuudesta. 
 
Olen nykyään reippaan koulupojan äiti ja elän lapsiperheen arkea. 
 
Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Uuden Suomen Puheenvuoro-blogissa. Lue lisää mielipiteistäni täältä: