Joulukirje ystäville, äänestäjille ja vaalien tukitiimille

Blogi

Syksy on pimentynyt pimentymistään kohti talven taittumista ja joulujuhlaa. Elämäkin on iltojen hämärtyessä asettunut syksyisten koitosten jälkeen hieman normaalimpaan rytmiin. Viime aikoina olen enimmäkseen keskittynyt työhön ja kaupungin asioihin perehtymiseen sekä “uuden elämän” suunnitteluun kaupunginvaltuutettuna.

Vaikka marras-joulukuu on vaalihulinoiden jälkeen tuntunut kohtuullisen rauhalliselta, elän kovin jänniä aikoja lautakuntapaikkojen jakoa odotellessa. Asiaa puuhataan “kulisseissa”, mutta ulkopuolelle ei tietoa vielä ole tihkunut. Päätös lautakuntapaikoista on merkittävä kaupungin kehittymisen suunnalle tulevina vuosina mutta myös yksittäisten valtuutettujen tehtävien painotuksille. Siksi päätös on myös henkilötasolla mielenkiintoinen. En tiedä vielä, saanko hyödyntää entistä osaamistani vai onko edessä johonkin vieraampaan tehtäväalaan perehtyminen – se päätetään lopullisesti ensimmäisessä valtuuston kokouksessa 14.1.2009.

Kun työ valtuutettuna alkaa, yritän pitää teitä ajan tasalla käsiteltävistä asioista. Nettisivuilleni on avattu päiväkirja-sivu, johon jatkossa kirjoitan viestini. Myös Itä-Helsingin kokoomusnaisten kokouksissa olen alustavasti lupautunut kertomaan ajankohtaisista kuulumisista. Toisaalta otan oikein mielelläni vastaan teiltä palautetta ja kommentteja lautakunnissa ja valtuustossa käsiteltävinä olevista asioista tai muista kaupungin asioista. Jonkin verran olen jo saanutkin postia, ja yhden kyselyn olen lähettänyt rakennusvirastoon – tosin vielä yksityishenkilönä. Kyseessä on kävelypolun sulkeminen Jollaksentien ja Iso-Sarvaston venesataman väliltä. Vastausta ei ole kuitenkaan vielä tullut.

Syksyn kuluessa olen useaan kertaan muistellut hyvää yhteistyötä tukitiimissäni. Se oli upeaa yhteen hiileen puhaltamista, jossa jokainen teki oman osuutensa. Tällaiseen vaalitulokseen ei olisi voinut päästä yksin, vaan siihen tarvittiin koko tiimin panostus. Suuret kiitokset vielä kerran teille kaikille mukana olleille kuluneesta vuodesta!

Olettehan huomanneet Itä-Helsingin kokoomusnaisten nettisivuilla (www.ita-helsinginkokoomusnaiset.net) olevat tärkeät päivämäärät tulevista tapahtumista. Kalenteriin kannattaa jo laittaa mm. ystävänpäivälounas- ja tanssit Santahaminan kerholla 7.2. klo 14. Siellä oli ainakin viimeksi tosi mukavaa pyörähdellä sotilasbändin tahdissa!

Rauhaisaa joulunaikaa ja onnea tulevalle vuodelle!

Seija

Nettiosoite: www.seijamuurinen.net

Sähköpostiosoite: seija.muurinen@kolumbus.fi

The post Joulukirje ystäville, äänestäjille ja vaalien tukitiimille appeared first on Seija Muurinen.